Exclusief netwerk

Vastgoed miljonairs event 2022 voor cursisten en levenspartner.

Exclusief netwerk Vastgoed miljonairs event op 26 november 2022

Exclusief netwerk vastgoed miljonairs event op 26 november 2022.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Exclusief netwerk vastgoed miljonairs event

Wie is Imed Baatout?

Dé nummer 1 expert met 30 jaar vastgoed- en beleggingservaring voor Nederland en België.

Imed Baatout helpt mensen om een passieve inkomstenstroom op te bouwen met behulp van de veiligste investering op aarde, residentieel verhuurd vastgoed.
Imed-Baatout
Nummer-1-vastgoed-coach
imed-baatout-masterclass-vastgoedbelegger-beleggen-huurwoning-beleggingspanden-768x434

Beste cursisten,

Zoals je weet is de vastgoed markt de afgelopen jaren drastisch veranderd.

Kan jij die veranderingen en risico’s goed inschatten?

Benieuwd wat er gebeurt in de vastgoed wereld en wat het voor jou kan betekenen?

Kom dan naar het vastgoed miljonairs evenement want je krijgt contact met een netwerk, gemeenschap eensgezinde investeerders en plezier.

Het exclusief vastgoed miljonairs event is belangrijk als jij in deze veranderende vastgoed markt de risico’s goed wil inschatten zodat jij je toekomstig vastgoed successen kunt bereiken.

Op 26 november 2022 organiseren we ons tweede vastgoed miljonairs evenement.

Aan 7 succesvolle en slimme vastgoed investeerders hebben we gevraagd of ze hun inzichten, geheimen en praktijkvoorbeelden met ons komen delen tijdens het exclusief vastgoed miljonairs event.

Ontdek in dit event vastgoed beleggingsstrategieën van ervaren cursisten.

Exclusief netwerk vastgoed miljonairs event

Tijdens dit exclusief vastgoed miljonairs event zullen deze 7 succesvolle vastgoed investeerders een presentatie maken over:

Kom naar het vastgoed miljonairs evenement en wordt een succesvolle vastgoed belegger.

Je zal de strategieën leren die gebruikt worden in de huidige markt.

Je zal ontdekken hoe je risico’s kunt verminderen.

7 top vastgoed beleggers zullen hun geheimen delen.

Kom naar het vastgoed miljonairs evenement en wordt een succesvolle vastgoed belegger.

Je zal de strategieën leren die gebruikt worden in de huidige markt.

Je zal ontdekken hoe je risico’s kunt verminderen.

Bjorn Pus spreker exclusief event Imed Baatout 2022 investeren in vastgoed

Bjorn Pus, is zeer nieuwsgierig, heeft een eigen bedrijf en weet maar al te goed wat het is om hard te werken. Hij doet geen half werk, als hij passie heeft voor iets dan gaat hij ervoor en dan zet hij zich er voor 100% voor in.

In januari 2020 heeft hij de masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’ bijgewoond, sindsdien heeft hij een gigantische vastgoed portefeuille opgebouwd.

In november 2021 heeft hij zich aangemeld voor de 6 – dagen live groei door succesvol vastgoed te transformeren en te renoveren nadien is hij nu ook begonnen met zijn nieuw avontuur namelijk panden transformeren en renoveren.

Christa Sprangers spreker exclusief event Imed Baatout 2022 investeren in vastgoed

Christa Sprangers leerde ik kennen in juli 2015, tijdens haar deelname aan de masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’.

Intertijd was ze actief in de makelaardij in België maar ze wilde de andere kant van het vastgoed leren kennen namelijk het kopen en verhuren van panden.

Inmiddels heeft ze samen met haar echtgenoot Patrice een grote vastgoed portefeuille opgebouwd in Belqië.

Ze heeft niet alleen kaas gegeten van de vastgoed markt in België maar ze heeft intussen ook heel veel ervaring opgedaan als project ontwikkelaar voor eigen beheer.

Ze weet heel goed wat ze wil en ze gaat er ook voor.

Zaura Kalasjian en Jamal Kasojev, zijn beiden een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Ze zijn allebei naar Nederland gekomen met niets, alleen wilskracht en ambitie om te slagen.

Je hebt mensen die bij de pakken blijven zitten en het slachtoffer uithangen en je hebt winnaars zoals Zaura en Jamal die zelfredzaam zijn en wat moois willen bereiken en hun dromen nastreven.

Zaura is getrouwd met Jamal, moeder en tandarts.

Jamal heeft in Nederland een zeer mooie carrière weten op te bouwen.

Beiden zijn ze een mooi voorbeeld van hard werken, een evenwicht hebben tussen carrière en gezin en daarbij ook nog te investeren in vastgoed.

In februari 2021 hebben ze samen de masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’ bijgewoond en op die korte termijn hebben ze al een mooie prestatie kunnen neerzetten.

Halil Yilmaz spreker exclusief event 2022 Imed Baatout investeren in vastgoed

Halil Yilmaz heeft jarenlang hard gewerkt met de opbouw van zijn  rijschool. Samen met een vriend ontdekte hij onze Masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’ in december 2020.

Met de geleerde kennis van de cursus zijn drang en ambitie is hij met volle kracht beginnen werken aan zijn vastgoed portefeuille. Hij zal zijn geheimen en strategie in een to-the-point stijl met de aanwezigen delen.

 

spreker exclusief event Imed Baatout

VastgoedDame ze heeft de masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’ in december 2019 gevolgd en de 6 – dagen live groei door succesvol vastgoed te transformeren en te renoveren in februari 2022.

Vanwege privacy rendenen maken we haar naam niet kenbaar op onze website. Ze verkiest geheimhouding en discretie voor de buitenwereld. Daarentegen heeft ze er geen probleem mee zich kenbaar te maken in onze gesloten FB groep(en).

 

Sinds 2019 heeft ze een fantastisch parcour doorlopen en een immens grote portefeuille opgebouwd. Zelfs ik was verbaasd met haar behaalde resultaten.

Transformatie is haar nieuwe uitdaging en dat pakt ze nu aan. Ik ben ervan overtuigd dat ze met haar midset en doorzettingsvermogen dat goed gaat aanpakken. Het mooitste is dat ze dit allemaal verwezenlijkt heeft als alleenstaande dame.

Johan Pieters is bijna 28 jaar een gedreven onderhoudstechnicus met leidinggevende capaciteiten bij Volvo Cars Gent (België). Zijn nieuwsgierigheid heeft hem in april 2018 gebracht naar onze masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’.

 

Na de cursus is hij onmiddellijk fanatiek aan de slag gegaan.

Hij heeft zijn overwaarde en spaargeld geïnvesteerd in vastgoed. Inmiddels heeft hij meer dan 20 verhuurde entiteiten.

 

En hij verwoord het zo mooi in zijn eigen woorden:

het gekke van al is dat ik een vastgoedportefeuille aankoop van 1.2 miljoen heb gefinancierd met 60k eigen middelen.  Hij laat zien dat je kan groeien door hefboom.

Koen van Lieshout spreker exclusief event 2022 Imed Baatout investeren in vastgoed

Koen van Lieshout is analytisch, strategisch. Hij werkt plan matig en gestructureerd.

In maart 2018 heeft hij de masterclass ‘Succesvol Investeren in vastgoed en aandelen’ bijgewoond en in oktober 2021 de  6 – dagen live groei door succesvol vastgoed te transformeren en te renoveren.

Hij heeft een marathon mentaliteit, werkt in stilte maar krachtig en stelselmatig voort met het opbouwen van zijn vastgoed portefeuille.

Hij is actief in zowel turnkey panden, als in transformatie en renovatie panden. Hij gaat zijn visie en kennis over vastgoed met jullie delen.

Extra gastsprekers

Arnold van Hengstum Gastspreker exclusief event 2022 Imed Baatout investeren in vastgoed

Arnold van Hengstum directeur Nestr  komt spreken over vastgoed financieren in Nederland. 

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinancieringen voor verhuurde woningen. Het kleine, compacte team van financiële experts is wars van bancaire bureaucratie, lange beslistrajecten en vuistdikke dossiers. 

Nestr wil het aanvragen, accepteren en beheren van vastgoedfinancieringen zo simpel en snel mogelijk doen. Anders dan anderen. Gebruikmaken van de moderne techniek, daar waar het anno nu nog steeds gebruikelijk is om handmatig fysieke dossiers te verwerken.

Nestr is een aanbieder van vastgoedfinanciering aan professionele beleggers die willen investeren in verhuurde woningen. Arnold zal ook de tijd nemen om jullie vragen te beantwoorden. 

 

Vastgoed cursus Imed Baatout over huurrecht

Vastgoedadvocaat mr. D. P.

Af en toe heb je te maken met huurgeschillen of misverstanden, daarom mag een goede vastgoed advocaat niet ontbreken in jouw netwerk.

 

Danny is acht (8) jaar werkzaam geweest als juridisch medewerker/griffier bij de Rechtspraak. Hierdoor heeft Danny een goede en brede juridische kennis en is hij als geen ander bekend met procedurele aangelegenheden. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het opstellen van processtukken.

Door zijn ervaring en kennis is Danny in staat om snel tot de juridische kern te komen en een ieder te voorzien van een praktisch en toegesneden juridisch advies.

Persoonlijk kan ik uit ervaring over hem spreken. Onlangs hebben we een Nederlandse huurder gehad die ons via een kortgeding gedagvaard heeft voor een huurgeschil.

Danny heeft dit voor ons snel en professioneel aangepakt en we hebben de zaak gewonnen.

De 5 voordelen zijn:

Exclusief netwerk vastgoed miljonairs event
Exclusief netwerk vastgoed miljonairs event

Het doel van dit exclusieve vastgoed miljonairs event is jaarlijks samen te komen met gelijkgestemden investeerders om de kennis van het investeren in vastgoed up-to-date te houden of te brengen.

Waarom zou je deelnemen?
Waarom zou je aanwezig moeten zijn?

Onze gastsprekers behandelen alle aspecten van het investeringsproces, van mindset tot hoe ze precies actie ondernomen hebben.

Je maakt contact met de directeur van Nestr een financiële aanbieder die de Nederlandse markt wil veroveren.

Je krijgt boordevol inspiratie.

Deze succesverhalen zal je gebruiken als brandstof voor jouw eigen successen.Exclusief netwerk vastgoed miljonairs event

Je zal jouw denken naar een nieuw niveau brengen want als je ziet wat ‘alledaagse’ mensen kunnen bereiken zal je snel tot actie overgaan.

Je zal jouw netwerk uitbreiden met waardevolle contacten.

Na dit vastgoed miljonairs evenement zal je, als je hoort wat anderen verwezenlijkt hebben onmiddellijk hogere doelen stellen.

Dit exclusieve vastgoed miljonairs event is de ideale gelegenheid om verder te groeien en te investeren.

Met dit evenement willen wij je helpen om rijkdom en succes op te bouwen.

Aan dit exclusief vastgoed miljonairs event kunnen zowel beginnende als ervaren cursisten die al meerdere jaren actief zijn deelnemen.

Meld je aan voor dit evenement om nieuwe kansen te vinden in jouw beleggingsportefeuille te laten groeien.

Event overzicht:

Datum: zaterdag 26 november 2022.

Dagindeling

09.00 - 09.30

registratie

09.30 - 10.40

gastspreker 1: Bjorn Pus en gastspreker 2: Christa Sprangers

10.40 - 11.00

pauze

11.00 - 12.45

gastspreker 3: Zaura Kalasjian en Jamal Kasojev en gastspreker 4: Halil Yilmaz

12.45 - 13.45

lunch

14.00 - 15.30

gastspreker 5: VastgoedDame en gastspreker 6: Johan Pieters

15.30 - 15.50

pauze

15.50 - 16.50

gastspreker 7: Koen van Lieshout

16.50 - 18.30

Extra gastspreker: Vastgoed advocaat mr. D.P.

Extra gastspreker: Directeur Nestr Arnold van Hengstum

Vragen panelgesprek: Directeur Nestr Arnold van Hengstum, belastingadviseur Izaak Koppejan en André Janssen.

18.30 - 20.00...

borrel en napraten

Ticket prijs per persoon: € 399 + 65 catering kosten + BTW

Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Wanneer?

Zaterdag 26 november 2022

Waar?

Van der Valk Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Nederland

Cursus opleiding geld verdienen beleggen met vastgoed

Opgelet!

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot 180 personen, i.v.m. de zaalcapaciteit

0

Plaatsen beschikbaar

Na dit evenement zal je blij, met volle moed en boordevol energie aan de slag gaan.

Maak contact met gelijkgestemden en verander jouw leven.

Mis dit unieke evenement niet!

Leer van de meest succesvolle investeerders die hun kennis met jou willen delen en jou in staat stellen vragen te stellen en contacten te maken met andere vastgoed beleggers.

Registreer je snel vooraleer de tickets uitverkocht zijn.

Om deel te nemen hoef je alleen onderstaand contactformulier in te vullen.

Na aanmelding ontvang je een toegangsbrief en factuur.

Ik kijk er naar uit om je op 26 november 2022 te ontmoeten en dit evenement met jou door te brengen.

Met vriendelijke groet

Imed Baatout

 

P.S.: dit exclusief netwerk vastgoed miljonairs event is alleen toegankelijk voor deelnemers en levenspartner van de masterclass Succesvol Investeren in vastgoed.

Met andere woorden je kan alleen deelnemen aan dit top evenement als je de masterclass Succesvol Investeren in vastgoed reeds bijgewoond hebt.

JA, Imed ik wil graag deelnemen aan het vastgoed miljonairs event!

JA, Imed ik wil graag deelnemen aan het vastgoed miljonairs event op 26 november 2022!

 

Neem contact met ons op

JA, Imed ik wil graag deelnemen aan het vastgoed miljonairs event.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 Mailen kan naar brievenbus@baatout.com.

Baatout Training Center Nederland –
Alpha Maximus B.V.
Markt 11A 5482 NE Schijndel
Mobiel: (31) 6 20 209 155

Copyright 2024 | Baatout Training Center | Masterclass Succesvol investeren in vastgoed en aandelen